Hello guys ! Thanks for viewing :) | Follow | Dashboard | Facebook

Exam over ;')

Alhamdulillah :') Exam is over ! Not for this year . But just mid je :) Ok , paper ade yang susah ade yang senang time aku buat .
Aku tengok budak kelas aku dengan relax nye menjawab tanpa baca buku :O Aikkk ? Pelikan ?  Papelah korang nie .
Ok , paper yang aku dah dapat , paper Science , Geo and Bi . Ok , results-nye , Bi 76 'B' Geo 50 'C' and Science 69 'B'
Totally , aku puas hati dengan results nie . Buttt :( Ade 'C' doeee ! Warghhhh :'( Sengsara rasanye :( Aku rase aku dah buat
terbaik sub Geo . But , cikgu kata Careless :( Dekat mane entah cuainye :((( Ok , Science aku meningkat . Dari 67 ke 69 . Lagi
satu je aku nak dapat 70 . I'm the higgest in the class :D Mwehhhhh . Tak berlagak ok ! Bi pulakk . Menaik jugak :D
Dari 66 ke 76 :') mwehhhh . And , Geo :'((((( Menurun ! 53 ke 50 . So , results lain belum dapat lagii . Just wait K :)
Kbyeee . Where's my mom ? Asal tak balik keje lagi ? Kata pukul 5 :O . I wait you mom <3

2 comments:

Ayinn Eryna said...

best kan exam dah habis? ;)

tehadomo said...

Yup ! Best sangat ,sangat :)

Post a Comment